Paalmutsen van graniet – op maat – bij COMPOSIETvakman.be.

granieten paaldeksels van COMPOSIETvakman.be >>

Een granietpaaldeksel bestelt u – in de door u gewenste maatvoering (tot op de millimeter) op maat – bij COMPOSIETvakman.be: de online natuursteen specialist! Met een paaldeksel van graniet voorziet u uw tuin van een stijlvol & luxe accent. Met een gerichte collectie nero assoluto granieten paaldeksels, zowel gezoet als gevlamd verkrijgbaar, is de kans groot dat u bij ons slaagt. Uiteraard vindt u bij ons ook nero assoluto muurafdekkers, zodat u uw tuinmuur in 1 lijn kunt voorzien van een prachtige granieten muur & paalafdekking, voor een stijlvol geheel. Uw graniet paaldeksel maken onze vakmannen – in eigen zagerij – met zorg & liefde voor het vak op maat. Nieuwsgierig geworden, bekijk dan hier de mooie collectie granieten paaldeksels van COMPOSIETvakman.be >>

granieten paaldeksels van COMPOSIETvakman.be >>

Stijlvol, met een luxe accent. 

Een paalafdekker van graniet is enorm praktisch , maar daarnaast oogt deze ook nog eens zeer stijlvol, waarbij u echt een luxe accent aan uw tuin toevoegt. Nero assoluto graniet – ook wel absolute black & zwarte graniet genoemd – is een prachtige graniet soort met een homogene structuur en een donkere (zwarte!) kleurtint. Hierbij kunt u kiezen voor een gezoete afwerking (mat), of een gebrande afwerking (ruwe structuur). LET OP: indien u kiest voor de gezoete afwerking neigt de kleur iets meer naar het donker antraciet.

Maar ook de praktische voordelen van een granieten penant / pilaar afdekker zijn belangrijk: U beschermt de onderliggende pilaar (of een ander element) tegen water en vocht, maar ook tegen beschadigingen. Veelal worden de paaldeksels van COMPOSIETvakman gebruikt voor gemetselde palen die onderdeel zijn van een muur, maar er zijn legio andere toepassingen mogelijk.

Uiteraard kunt u ook de granieten muurafdekkers – op maat – bestellen bij COMPOSIETvakman.be: voor een stijlvol afgewerkte tuinmuur!  Houdt er rekening mee dat de paaldeksel altijd ‘uit moet steken’ t.o.v. de paal, wij adviseren circa 2,5 cm oversteek rondom. Hierbij zorgt u voor een optimale afwatering.