Onze nieuwste aanwinsten zijn design buitenmeubelen

tuinmeubel

tuinmeubel

Nieuwe aankopen!

Hebben jullie onze design buitenmeubelen al gezien? Dit is onze nieuwste aanwinst en wij zijn er ontzettend blij mee. Wij hebben de design buitenmeubelen namelijk voor een prikkie op de kop getikt. Naar verhouding met de kwaliteit, natuurlijk! Design meubelen zijn vaak erg prijzig en daarom hebben wij niet eerder dit soort buitenmeubelen gekocht. Toen wij onze plastic rotzooi echt zat waren, besloot ik eens online te gaan zoeken. Als je maar lang genoeg zoekt, vind je vanzelf de perfecte deal.

Het duurde niet lang of ik stuitte op de website van Dutch Riviera. Dutch Riviera heeft bijzonder mooie tuinmeubelen en dat zijn onder andere exclusieve loungesets. Precies wat ik mooi vond voor in onze tuin. Wij hebben namelijk niet voor niets zoveel geinvesteerd in het verbouwen van onze tuin en de aanleg van een zwembad!

Misschien wonen wij niet op een ideale locatie om de tuin te hebben die wij zo graag wilden. Maar nu wij voorzien zijn van alle luxe, hadden wij het niet anders gewild. Bovendien genieten wij elke dag, of het weer nou goed of slecht is!

Wat is jullie favoriete gedeelte in het huis? Zijn jullie ook zo gek op jullie tuin? Of vermijd je die misschien liever?