De afzuiger gezocht!

Sinds een paar dagen was ik druk bezig om een afzuiger te vinden. De kassen die wij in onze tuin hebben staan zijn onwijs goed in gebruik. De groenten en fruit groeien als kool en sinds een paar dagen kunnen wij hier gebruik van maken. De komkommers smaken erg goed en de appels zijn onwijs zoet en dat is heerlijk. Echter merk ik dat de kruiden in de andere kas nogal naar ruiken. Een vreemde geur waar ik niet met plezier in aan het werk ben. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een oplossing. Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik terecht gekomen op de website van De Hobbykweker!

De afzuiger gevonden op het internet

Nadat ik op de website van dit bedrijf had gekeken zag ik de afzuiger al staan. Uiteraard heb ik er eerst voor gekozen om elders te gaan kijken in de hoop dat ik het voordeliger kan vinden. Dit lukte natuurlijk niet waardoor ik teruggekeerd ben naar de website van De Hobbykweker! Hier heb ik er dan ook voor gekozen om een bestelling te gaan plaatsen. De afzuiger zat in het winkelmandje en dit heb ik weten te bestellen. Voordat ik het in de gaten kreeg ging de deurbel al. De bezorger stond met mijn pakketje in zijn handen klaar om het af te geven!