Waarom het bezoeken van een laminaatwinkel belangrijk is

Waarom het bezoeken van een laminaatwinkel belangrijk is

5 redenen om naar een laminaatwinkel te gaan

Laminaat bestellen kan tegenwoordig gemakkelijk online. Toch zijn er genoeg redenen om toch ouderwets naar de winkel te gaan voor uw nieuwe laminaat vloer. In dit artikel geven we u vijf redenen om persoonlijk een laminaatwinkel te bezoeken.

1. Zien, voelen en beleven

Folders en websites bekijken is leuk om u te oriënteren, maar wanneer u een goede beslissing wilt nemen, moet u in de winkel zijn. Hier kunt u zien hoe het laminaat er in het echt uitziet. Er zijn vaak proefstukken gelegd zodat u ook het effect op een groter oppervlak kunt zien. Ook kunt u de oppervlaktestructuur voelen en de lichtval zien. Dat is allemaal niet mogelijk op een plaatje.

2. Heel veel keuze

Op internet is veel te vinden, maar wanneer u alles wilt bekijken moet u toch echt in de winkel zijn. Daar vindt u de volledige collectie, ook wat er net is binnengekomen en nog niet op het net staat. Zo heeft u de maximale keuzevrijheid.

3. Advies en productkennis van een specialist

De medewerkers van een laminaatwinkel zijn altijd volledig up-to-date over de laatste ontwikkelingen op laminaatgebied. Door de winkel te bezoeken, profiteert u van hun productkennis en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen.

4. Onderhandelen

Onderhandelen in Nederland? Jazeker, in een vloerenzaak kunt u vaak gewoon onderhandelen. Voor de verkopers is het vaak ook leuk en niet geschoten is altijd mis! Wie weet profiteert u van een leuke korting of in ieder geval gratis plinten.

5. Meteen meenemen

Het laatste voordeel is van toepassing wanneer uw vloer op voorraad is. Dan heeft u de mogelijkheid om hem direct mee te nemen. Zo kan de vloer bij u thuis vast beginnen met acclimatiseren en kunt u zo snel mogelijk beginnen met leggen. Ook bespaart u zo misschien nog de bezorgkosten.

Lang leve de laminaatwinkel

Alle voordelen van het internet ten spijt, wanneer u zeker wilt weten dat u voor de juiste laminaatvloer gaat voor de juiste prijs: dan is het op naar de laminaatwinkel! Heeft u vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat het ons weten via het contactformulier.