Teakhout meubilair koop je bij Teakhoeve!

266775_maxVandaag ga ik met jullie een ervaring delen van een vriendin van mij. Omdat zij zelf geen blog heeft maar wel een positieve ervaring met Teakhoeve heeft vroeg zij mij om dit met jullie te delen, dus bij deze! Maar eerst terug naar haar verhaal. Zij kwam laatst naar mij toe voor advies over haar interieur. Ze wou een andere eettafel in haar woonkamer kopen. Omdat ik altijd eerlijk ben tegen mijn vriendinnen zei ik dat er wel meerdere meubels toe waren aan vervanging. Dit puur om het feit dat deze meubels hun beste tijd wel gehad hadden. Ik stelde dan ook aan haar voor om gelijk een nieuwe kast en tv kast te kopen. Omdat het nu ineens om drie aankopen gaat wou ze dit natuurlijk wel kunnen betalen. Ik zei ook dat je tegenwoordig alles online met elkaar kunt vergelijken en je zo de goedkoopste meubels gevonden hebt. Nou dat deed ze dan ook.

Alles op één website kunnen bestellen

logo-teakhoeve

265948_detail2_maxMijn vriendin is dus uiteindelijk uitgekomen op de website teakhoeve.be. Dit Nederlands bedrijf levert niet alleen goedkope meubelen, maar ook nog eens van hoog kwaliteit. Ze leveren alles in teakhout en het assortiment is ook zeer uitgebreid. Dit is dus al reden genoeg voor jullie om zelf eens een kijkje te nemen. Online staan duidelijke foto’s van hun producten. Deze zijn niet bewerkt dus je krijgt wat je ziet. Ik heb de teakhouten kasten inmiddels bij mij vriendin in de woonkamer gezien en ze zijn stuk voor stuk schitterend! Ook vertelde mijn vriendin dat er een levenslange garantie bij zit. Deze website is dan ook een echte aanrader voor mensen die op zoek zijn naar teakhouten meubelen voor binnen of buiten!