Neem eens een kijkje bij France Comfort

France Comfort

France ComfortVia France Comfort heb ik mijn vorige zomervakantie geboekt en dat is mij ongelofelijk goed bevallen. Dat is ook de reden dat ik ervoor heb gekozen om deze zomer weer bij hen een mooi vakantiepark in Frankrijk uit te zoeken. Mijn vriend was hier zelf ook onwijs enthousiast over, dus daar was ik blij over. De vorige keer waren wij in het midden van Frankrijk en daar was het weer heel erg goed. Hierdoor hebben wij veel op ons terras gezeten en daar in de avonden ook lekker gegeten. Het liefst wilde ik deze keer dus weer een accommodatie met een plek om buiten te zitten. Een balkon vond ik ook goed, maar de voorkeur ging toch wel uit naar een tuin of iets dergelijks.

De zoektocht bij France Comfort

Het fijne aan de website van France Comfort is dat hij lekker overzichtelijk is. Je kunt gemakkelijk zien welke accomodaties zij beschikbaar hebben en wat voor faciliteiten daar allemaal aanwezig zijn. Zo vind ik het zelf ook altijd belangrijk dat er een zwembad is, want met dat warme weer is wat verkoeling wel fijn. Daarnaast vinden onze kinderen het ook heerlijk om lekker de hele dag te zwemmen.

Een top tijd gehad

France Comfort

Toen wij in het huisje kwamen wat wij geboekt hadden bij France Comfort zag het er nog mooier uit dan ik had verwacht. Van tevoren kon ik gelukkig wel online veel foto’s bekijken van het vakantiepark in Frankrijk, maar het is altijd toch nog maar afwachten of deze overeen komen met de werkelijkheid. Niets is dan ook fijner dan dat het je verwachtingen overtreft. Mocht jij nu ook graag een keer op vakantie gaan naar Frankrijk en een mooie accommodatie zoeken, dan raad ik je aan om eens online te kijken bij hen. Ik weet zeker dat jij de vakantie van je leven gaat hebben!