De beste lichtkoepels koop je bij een Lichtkoepel specialist

Lichtkoepel specialist

Voor ons nieuwe huis waren wij op zoek naar een lichtkoepel specialist. Omdat we de garage wilden ombouwen tot werkruimte, kwamen we al snel tot het besluit dat er te weinig daglicht was. Met een lichtkoepel is dat probleem opgelost en het is eenvoudiger dan ramen en kozijnen maken. We zijn zelf handig dus dit was een klus die we ook zelf konden uitvoeren. Een aannemer inschakelen was dus niet nodig.

Lichtkoepel specialist: voor verschillende soorten lichtkoepels

Lichtkoepel specialistIn onze zoektocht naar een lichtkoepel specialist kwamen we terecht bij top-koepel.be. Hier vind je verschillende lichtkoepels en dakbetredingen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zo kun je hier verschillende sets bestellen. Deze sets bestaan uit een dakopstand en een dubbelwandige lichtkoepel.

Dakopstanden

De dakopstanden kun vierkant of rechthoekig zijn en gemaakt van PVC of polyester. Ook zijn ronde opstanden van polyester of aluminium mogelijk. Voor meer lichtinval kun je ook kiezen voor een megatube. Deze is ook te gebruiken op een schuin dak.

Verschillende soorten losse lichtkoepels

Lichtkoepel specialistAls je geen dakopstand nodig hebt, kun je ook kiezen voor losse lichtkoepels. Deze zijn meestal bol- of piramidevormig en zijn gemaakt van acrylaat of polycarbonaat. Acrylaat is goedkoper maar polycarbonaat veiliger tegen inbraak omdat het slagvast is. Je kunt ook kiezen uit heldere of opale lichtkoepels. Heldere lichtkoepels zijn doorzichtig en laten natuurlijk daglicht door. Opale lichtkoepels zijn wit en laten wel licht door maar absorberen ook een deel van de warmte.

Laagste prijs garantie

Wij zijn erg tevreden over de lichtkoepels van top-koepel.be. Door de laagste prijs garantie weten we zeker dat we niet teveel betalen. Bovendien werd de lichtkoepel snel geleverd. Binnen anderhalve week hadden we de lichtkoepel al in huis en konden we aan de slag. Inmiddels genieten we al een tijdje in onze werkruimte van natuurlijk licht.