Laadpaal plaatsen

laadpaal plaatsen

3 voordelen van een laadpaal plaatsen

Beschikt u over een elektrische auto? Dan is het fijn om een laadpaal voor de deur te hebben, zodat u hem kunt opladen. Helaas heeft niet iedere elektrische rijder een laadpaal voor de deur staan, terwijl dat eigenlijk toch wel een must is. In dit blogartikel geven we u drie redenen om een laadpaal te laten plaatsen.

1. Gebruiksgemak

De eerste reden om een laadpaal te laten plaatsen is natuurlijk het gebruiksgemak. Uw auto kan gewoon voor de deur staan, wat wel zo prettig is. De meeste openbare laadpalen staan niet bij de mensen in de straat, maar op openbare plekken, zoals bij de supermarkt. Zo hoeft u niet het hele eind te lopen naar de plek waar u uw auto oplaadt. Bovendien heeft u op deze manier altijd een volle accu wanneer u de weg op wilt!

2. Nooit meer wachten

Met een eigen laadpaal hoeft u nooit meer te wachten tot de openbare laadpaal vrij is. Is dat niet fijn? De ergernis wanneer uw accu bijna leeg is en er geen laadpaal in de buurt is, bespaart u zich dan. U hoeft dan niet langer in de gaten te houden wanneer de laadpaal weer vrij is en de deur uit om de stekker in te pluggen.

3. Gebruik eigen stroom is goedkoper

Heel fijn die openbare laadpalen, het worden er steeds meer, maar daar wordt natuurlijk wel aan verdiend. Het is veel goedkoper om een laadpaal te plaatsen bij uw huis en thuis te tanken. Heeft u zonnepanelen? Dan is een laadpaal laten plaatsen extra aantrekkelijk. U gebruikt dan uw zelf opgewekte stroom om uw elektrische auto op te laden aan uw eigen laadpaal.

Meer weten?

Een elektrische auto is beter voor het milieu. Maar door een laadpaal voor de deur te laten plaatsen wordt het pas echt aantrekkelijk om er één aan te schaffen. Met dank aan het grotere gebruiksgemak en het financiële voordeel! Heeft u vragen over het laten plaatsen van een laadpaal? Stel ze gerust via het contactformulier.